Balıq Buğlaması

Tərkibi:

Qılçıqsız balıq

Soğan

Pomidor,

Bibər

Yağ

Limon,

Duz,istiot.

 

Hazırlanması:

 

Soğan halqa şəklində doğranılır və qazana yığılır. Balığa duz və istiot vurulur, soğanın üzərindən düzülür.

Bibər və pomidor kubik şəklində doğranılır, balığın üzərindən düzülür.

Limon və yağ pomidorun üzərinə düzülür, və vam odda balığın əti bişənə qədər bişirilir.

Buğlamamız hazırdır. Nuş olsun!

 

  • Zamanın axarında
  • Hüzur iqlimi
  • Təhlil
  • Mənəviyyat
  • "Bizimaile.az"

Qadın və iş

Qadın, nəslin meydana gəlməsində və təhsilində ilk müəllimdir. Ümmətin gələcəyi və gedişatı qadına bağlıdır. Qadın ümmətin yarısıdır

Günün ayəsİ

  • "Zərrə ağırlığında yaxşı əməllər edən görəcək. Zərrə ağırlığında pis əməllər edən görəcək."
    Zəlzələ surəsi, 7-8-ci ayələr

Günün hədİSİ

  • Elmlə din əkizdirlər. Əgər bunlar bir-birindən ayrı düşsə cəmiyyət yanıb məhv olar.
    Məhəmməd Peyğəmbər(s)